Skip links

Akustik
Privat

Har I problemer med lyden? Nye, moderne huse og boligtrends kan give problemer med akustikken i private hjem. De nye huse har generelt flere hårde rene flader, som skal passe til den mere minimalistiske boligstil og ’hurtige’ hverdag. Nips, reoler og gulvtæpper byttes i stigende grad ud med granitbordplader, klinkegulve og store glasfacader, der alt sammen er med til at give de moderne hjem dårlige lydforhold.

Bo-Akustik leverer god akustik til private og tilbyder akustiske helhedsløsninger, der har problemer med lydforholdene i deres boliger.

Vi udfører lydmålinger og udregner antallet og materialet af de absorbenter, der vil være den bedste løsning for den enkelte bolig. Vi monterer og udfører selvfølgelig en efterklangsmåling, der sikrer, at kvaliteten af vores udregninger og arbejde lever op til både kundernes og vores egne krav og forventninger.

Hvad giver dårlige lydforhold?

De nye trends inden for arkitektur og boligindretning skaber problemer via antallet af hård overfalder. De dårlige lydforhold skyldes manglen på ’bløde’ overflader, som ellers er med til at bryde lydbølgerne, og dermed skabes der en lang efterklangstiden, som for eksempel kan give en ubehagelig rungen, forringe lydkvalitet og besvær med at høre i samtaler.

Alt i alt medfører dårlige lydforhold, at taleforståelse reduceres og at det generelle velvære ved ophold i boligen forringes.

Løsningen er enkel

Forholdene i rum med dårlig akustik kan nemt ændres ved at tilføre lydabsorbent plader på vægge og loft. Og der er ingen grund til bekymring. Lydabsorbent plader bryder kun lyden – ikke indretningen. Bo-Akustik monterer absorbenter, så de er mindst muligt synlige og kan endda bruges til at skjule installationer og lignende på vægge. Det er desuden muligt at få lavet print efter eget ønske på absorbenterne, så de bliver en del af indretningen.

Har I spørgsmål til vores akustiske løsninger?

Så ring til os nu og få en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os nu
Return to top of page