Skip links

Om
Bo-Akustik A/S

Bo-Akustik A/S er stiftet i 1999 og er en familieejet virksomhed med fokus på kvalitet og specialisering. Bo-Akustik A/S er den ene del af en trio, hvor Bo-Vent A/S og Bo-Vent Entreprise A/S danner de sidste to dele.

Bo-Akustik A/S arbejder udelukkende med eliminering af lydproblemer i alt fra private hjem, kontorer til store produktionslokaler og lyddæmpning af maskiner. Gennem årene har vi serviceret stort set alle brancher i Danmark. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i godt design, kundernes krav til til placering, farve og rengøring af absorbenterne. Vores løsninger overholder altid Arbejdstilsynets krav til akustik i arbejdsrum og derudover er vores holdning at, lydregulering godt kan være pæn og udført som en ekstra udsmykning af rummet. For at sikre kvaliteten af vores løsningerne udfører vi desuden lydmåling, lydberegning samt efterklangsmåling, for at sikre at løsningerne vi leverer altid lever 110 % op til alles forventninger.

Bo-Akustik A/S projekterer og fremstiller i samarbejde med vore kunder desuden også støjkabiner til produktion og fødevareindustri. Støjkabinerne designes alle i henhold til krav om udseende og indretning, selvfølgelig med den primære fokus på effektiv støjdæmpning.

Ydermere markedsfører vi en lang række af traditionelle lydabsorbenter, dæmpningsplader og produkter der er tilpasset aggressive miljøer.

Bo-Vent A/S

Bo-Vent A/S er specialiseret inden for ventilation, køl og service til alle erhvervsbrancher og til private. Er I interesseret i at vide mere eller har I et projekt vores søsterfirma kan hjælpe med, så kig forbi bo-vent.dk.

Bo-Vent Entreprise A/S

Bo-Vent Entreprise A/S er specialiseret inden for ventilation, køl og service til fødevareindustrien og kliniske miljøer. Er I interesseret i at vide mere eller har I et projekt vores søsterfirma kan hjælpe med, så kig forbi bo-vententreprise.dk.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Så ring til os idag og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os nu
Return to top of page