Firmaprofil:

Siden starten i 1998, har Bo-Akustik A/S løst et utal af lydproblemer i såvel produktionslokaler som kontorer og private hjem.

Ved lydregulering af lokaler markedsfører vi produkter og løsninger, der i alle tilfælde er specielt tilpasset de lokaler hvor efterklangstiden ikke opfylder Arbejdstilsynets krav til akustik i arbejdsrum.

Vore løsninger tager altid udgangspunkt i godt design, samt kundernes krav til placering, farve og rengøring af absorbenterne. Absorbenterne kan være en ekstra udsmykning af lokalerne.

Vi foretager efterklangstidsmålinger, lydberegning for lokalet og finder den rette løsning, og garanterer derfor, at Arbejdstilsynet krav til akustik i arbejdsrum er opfyldt.

Bo-Akustik A/S projekterer og fremstiller i samarbejde med vore kunder, blandt andet støjkabiner til industri samt fødevareindustrien.

Ydermere markedsfører vi en lang række af traditionelle lydabsorbenter og dæmpningsplader, og har herudover produkter, der er tilpasset aggressive miljøer.

Bo-Akustik A/S har ligeledes udviklet og patenteret et specielt luftindblæsningsarmatur, der kan indblæse luft træk- og støjfrit ned i opholdszonen.

Samme produkt kan – monteret på en anden måde – anvendes til indblæsning af opvarmet luft fra stor højde, eksempelvis til opvarmning af højloftede lokaler.